Bedankt voor je interesse in Tribes!

+31(0)800 22 55 874

info@tribes.nl

Wij nemen contact met je op:

Geïnteresseerd in een kantoor, vergaderruimte of flex werkplek?

In december vorig jaar kondigden Gordon en ik de samenwerking van Tribes en Blushing aan. De samenwerking is een heel speciale, en velen spraken over: ‘entrepreneur meets entertainer’. Maar niets is minder waar, want Gordon was als entertainer al lang ondernemer, en ik als ondernemer al lang entertainer.
 
Zowel het ondernemen als het entertainen moeten in je bloed zitten. En het begon bij mij al op jonge leeftijd; ik wilde naar de toneelschool! Maar zoals u eerder heeft kunnen lezen, staken mijn ouders daar een stokje voor en ben ik gaan studeren. Onlangs heb ik mijn droom waar kunnen maken, met mijn rol als side-kick bij RTLZ in Zaken, maar dat entertainende heb ik mijn hele leven gehad. Van prestentaties probeer ik een leuke show te maken, het publiek te betrekken en te activeren. Saaie meetings probeer ik interactief te maken, en tijdens openingen wil ik altijd met een leuke aankomst een lach op de gezichten van onze gasten toveren.
 
Waar al die mensen ‘entrepreneur meets entertainer’ riepen, zagen wij dat anders. Nog voordat Gordon met Blushing begon, was hij al ondernemend bezig. Er wordt alleen zo snel een etiket op je geplakt, als zanger en tv personality ben je ‘entertainer’. Bij mij hetzelfde, als bekendheid in de vastgoedwereld, word je gelijk in het ‘ondernemers’ hokje geplaatst.
 
Maar nu wij beiden een vestiging openen op de Coolsingel, met een heel toepasselijke hero-tribe, de Mursi, krijgen we een kans om de wereld te laten zien dat we allebei ook zeker in dat andere ‘hokje’ thuishoren. De Mursi uit Ethiopië staat bekend om de opvallende lipschotels, die de vrouwen dragen om te laten zien wie ze zijn. Deze stamleden denken na over hoe ze zich aan de wereld presenteren, en blijven daarbij zichzelf. Ze trekken zich niets aan van ‘hokjes’, maar hebben een eigen stijl en behouden die ook. Het draait allemaal om expressie.
 
Voor ons ook een heel belangrijk thema, want expressie wordt steeds belangrijker. Hoe val je op in de massa? Hoe presenteer je jezelf, en welke indruk laat je achter? Durf je uit je ‘hokje’ te treden, en te laten zien dat je nog veel meer passies hebt? Gordon en ik wel, en dat gaan we morgen laten zien. Een entertainende ondernemer, en een ondernemende entertainer. Een voorproefje in het filmpje hieronder… Over 24 uur is de grote dag aangebroken: dan hebben we weer een nieuwe Tribes vestiging erbij!
  

 

Preview from Tribes on Vimeo.